Otvorena franšiza restorana "Novak" u Banjaluci

Na banjalučkom izletištu Banj brdo u petak, 16. oktobra i zvanično je otvoren restoran "Novak" po franšizi "Novak Café & Restaurant".

Iz hotela "Trešnja", u čijem sastavu se nalazi restoran, saopštili su da je ovo prvi regionalni franšizni "Novak Café & Restaurant" i da su ponosni na činjenicu što su Banjaluka i njeni sugrađani dobili tu čast da imaju franšizni restoran porodice Đoković.

"Novak Café & Restaurant" raspolaže sa dve sale, od kojih je jedna kafić, a druga restoran sa oko 80 mesta, kao i sa pet terasa ukupnog kapaciteta od oko 300 mesta.

Već na ulasku u restoran mnogobrojne fotografije, teniske lopte i dva LCD televizora koji emituju Novakove mečeve, najbolje poteze u igrama i dodele nagrada, nedvosmisleno govore da ste u gostima kod teniske zvezde.

Inače, Banj brdo je najpoznatije banjalučko izletište bogato je šumom, stazama za šetnju i planinarenje, izvorima vode za piće, uređenim mestima za odmor i razonodu i nalazi se na 431 metru nadmorske visine.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je otvaranje ovog restorana veoma značajno za grad na Vrbasu i u privrednom i u turističkom smislu.

"Jedan takav objekat upotpuniće našu turističku ponudu, posebno onu koju imamo na Banj brdu", rekao je u petak Gavranović.