Novak Catering

Novak Catering

Family Sport je ponovo u akciji!

Porodica je na okupu i u skladu sa imenom brenda Novak, želi i dalje da zadrži lidersku poziciju u domenu ugostiteljstva i ponudi Vam nešto sasvim novo!

Zato je 2015. godina za Family Sport godina keteringa.

Šta je ketering?

Ketering je veoma ozbiljan poduhvat, odnosi se na dostavu hrane van objekta i zato mora da zadovolji sve zdravstvene kriterijume i kvalitet ponudjene hrane.

Zato Family Sport u skladu sa imenom i simbolom koji označava Novak ketering, a u duhu današnjeg načina života želi kao i uvek da Vama i Vašim gostima, pruži VRHUNSKU uslugu i da se i u domenu keteringa predstavi kao pravi domaćin spajajući tradiciju, brz život, zdravu ishranu i kvalitet, nudeći nešto sasvim novo, proizvode koji su napravljeni po isprobanim recepturama naše kuhinje.

Family Sport ne bi bio lider u domenu svog poslovanja i ne bi bio u skladu sa imenom brenda Novak da nije vodio računa o svim našim potrošačima.

Mi možemo za Vas u našoj specijalizovanoj modernoj kuhinji spremiti vegetarijansku, bezglutensku, posnu, vegansku ponudu vrhunskog kvaliteta.

Želite dizajniranu hranu, dobićete. U našoj ponudi imamo i vrhunski "carving".

Želite našeg vrhunskog kuvara na Vašem slavlju? Možemo i to.

Svi naši proizvodi proizvedeni su u specijalizovanoj ketering kuhinji i svojim kvalitetom, izgledom, ukusom, lepotom, vatrometom boja i raznovršnošću praznik su za sva čula.

Proizvodi Novak keteringa:

- Proizvedeni su u strogo kontrolisanim uslovima, primenom sistema HACCP, kako bi svaki proizvod bio bezbedan i siguran za našeg potrošača;
- Koristili smo visoko kvalitetne sirovine i proverene recepture naše ketering kuhinje;
- Kvalitet naših proizvoda je neprekidno praćen od strane tehnologa.

Novak Catering BROŠURA